Menu
BRITA SALMINEN

Moi!

Olen Brita Salminen, mindfulness coach, valmentaja ja hyvinvointimuotoilija.

Entisenä MM-tason muodostelmaluistelijana ja tämän jälkeen työskennellessäni ammattivalmentajana näin läheltä, kuinka suuri voima mielellä on. Pelkät tiedot ja taidot eivät riitä huipputiiminkään onnistumisessa ellei koko paketti ole kasassa. Mielenrauhalla tavoitteisiin –mottoni kuvaa sitä, miten ihminen parhaimmillaan työskentelee ja toimii.

Uudenlaiset ajattelu- ja suhtautumistavat voivat muuttaa kaiken. Näitä taitoja opetan valmennuksissani ja luennoilla. Monet ovat sanoneet oivaltamiensa asioiden muuttaneen heidän koko loppuelämänsä suunnan.

Avullani ihmiset löytävät omat vahvuutensa, oppivat johtamaan itseään ja pääsevät tavoitteisiinsa kannustavassa ilmapiirissä. Minulla on vankka kokemus ryhmien kanssa työskentelystä. Hion tiimeistä timantteja ja buustaan työyhteisöjen hyvinvointia. Tuen yksilöiden kasvua ja kehitystä. Koulutan ja valmennan valmennustaitoja myös johtajille ja esimiehille.

Innostun itse helposti ja tämä tunne välittyy myös kaikissa valmennuksissani. Mindfulnessista olen löytänyt tasapainoa ja palautumiskeinoja elämään sekä välineitä yrittäjän stressinhallintaan. Näitä jaan mielelläni eteenpäin.

”Brita on sellainen syvällinen ja kupliva. Sussa on ne molemmat puolet. Rauhoittava läsnäolo. Sellainen kokemusasiantuntija. Sä niinku käytät näitä juttuja sun omassa elämässä!”

Sanotaan, että nauru on sielun tanssia. Positiivinen asenne toki auttaa asioiden onnistumisessa, mutta tarvitaan myös konkreettisia tekoja. Valmentajana oivallutan ihmisiä ja kuljen heidän rinnallaan muutoksessa. On mahtavaa nähdä ihmisen kasvavan koko potentiaaliinsa.

”Sä olet sellainen, että sä rohkeasti toteutat sun unelmia, päämäärätietoinen.”

Tehdään sitä, mihin suhtaudutaan intohimoisesti, uskalletaan unelmoida isosti ja sitten mennään tavoitteita kohti. Samalla voi elää täysillä tätä hetkeä ja löytää rauhan tekemiseen, olla onnellinen tässä ja nyt. Olemalla läsnä kaikelle tekemisellesi mahdollisimman paljon menestyt tyyneyden avulla, tulet onnellisemmaksi ja terveemmäksi sekä keskittymiskykysi paranee, joten asiat sujuvat myös kestävällä tavalla tehokkaammin.

 

Kuva: Tiikerikuva, Jukka Salminen

Brita Salminen on hyvinvointimuotoilija, valmentaja ja KYLÄN "mieliguru", joka työskentelee yrityksessään Britailor ja on hyvinvointimuotoilua toteuttavan KYLÄ Groupin jäsen sekä Sitomon kumppanivalmentaja. Britaa luonnehditaan toistuvasti iloiseksi, positiiviseksi ja aidoksi ihmiseksi. 

KM, Tampereen Yliopisto
Mindfulness- ja Mindfulness työssä-ohjaaja, Mindfulness Työssä Akatemian jäsen.
.b -ohjaaja (Mindfulness lapset ja nuoret)
LCF Life Coach
NLP Practitioner

 

 

 

Takaisin ylös