Menu

JOULUISIA HETKIÄ

Eilen illalla koristelimme lasten kanssa kuusen. Voi sitä iloista touhotusta ja tohinaa kuusen ympärillä. Nautin joka hetkestä kaikkine kahinoineen. Illalla istuin alakerrassa yksin muun talon ollessa aivan hiljaa ja katselin aikaansaannostamme. Kuusen valoja ja koristeiden kimallusta. Tiesin, että tässä on yksi tavattoman ihana jouluinen hetkeni.

Aamulla ihmettelimme, kuinka tonttuoven edestä oman kotitonttumme pienestä kelkasta oli hävinnyt kirje joulupukille. Laitoimme nuorimmaista lainaten salminakkia palkinnoksi pienelle punahattuiselle posteljoonille, joka oli takkaluukun asennosta päätellen kulkenut savupiippureittiä.

Mummun ryppyiset ja pehmeät kädet. Puristava tunne, kun pitää lähteä. Hengitän muutaman kerran syvempään ja palaan läsnäolevaan hetkeen ajatuksistani.

Vien haudalle kynttilän hiljentyen hetkeksi katselemaan liekin lepatusta. Huikkaan terveisiä yläkertaan: "Täällä me ollaan, terkkuja sinne jonnekin." Tartun tuolloin erityistä tiukemmin kiinni pienistä käsistä ja pidän lähelläni kaikista rakkaimpiani.

Illalla kokoonnutaan yhdessä pöydän ääreen. Joulun odotus palkitaan läsnäolon hetkillä. Annetaanhan joulun tulla juuri sellaisena kuin se tänä vuonna tulee. Mikä sinulle on joulussa kaikista tärkeintä?

Lämmin kiitos kuluneesta vuodesta ja oikein hyvää joulua kaikille asiakkailleni ja yhteistyökumppaneilleni!

Lepoa ja läsnäoloa toivottaen,

Brita

 

Tekstin kirjoittaja Brita Salminen on hyvinvointimuotoilija, valmentaja ja mieliguru, joka työskentelee yrityksessään Britailor ja on hyvinvointimuotoilua toteuttavan KYLÄ Groupin jäsen sekä Sitomon kumppanivalmentaja. Britaa luonnehditaan toistuvasti iloiseksi, positiiviseksi ja aidoksi ihmiseksi. 

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « SOVUSSA MAAILMAN KANSSA LUPAUS ONNESTA »
Takaisin ylös